Bezorgen of afhalen, aan jou de keuze.

Onze producten kunnen worden bezorgd door PostNL of DHL. Wanneer je voor 15.00 uur besteld, gaat het nog dezelfde werkdag op de post, en wordt het over het algemeen de volgende werkdag bezorgd. Over het algemeen, want we zullen eerlijk zijn dat dit in 95% van de gevallen lukt, maar soms zijn er onvoorziene omstandigheden dat het nog wel eens een dagje langer duurt. 

Bestellingen op zaterdag en zondag worden de eerstvolgende werkdag, in de regel maandag, meegegeven aan de pakketdienst.

Bezorgkosten door DHL of PostNL

Nederland

 • Wij versturen alle pakketten binnen Nederland voor een vast bedrag van € 4,95

België

 • Wij versturen alle pakketten naar België voor een vast bedrag van € 6,95

European delivery costs

Germany: €7,95

Denmark: €8,95

France: €12,50

Austria: €8,95

Spain: €15,50

Italy: €14,50

Sweden: €14,00

  Wanneer je niet thuis bent

  Wanneer je niet thuis bent zal de bezorger het pakket proberen aan te bieden bij de buren. Mocht dit niet lukken zal de pakketdienst het op een later moment opnieuw proberen, of kun je het ophalen bij het dichtstbijzijnde afhaalpunt. 

  Pakket traceren

  Wanneer je bestelling verzonden is via pakketpost dan is het mogelijk het pakket te traceren. Je ontvangt hiervoor van ons een track&trace code, waarmee je bij de verzender kunt zien wanneer het verwachte aflevermoment is van je bestelling.

  Het kan ook zijn dat wij jouw bestelling hebben verzonden via brievenbus pakket. In dat geval krijg je geen traceercode en kun je het pakketje dus niet traceren. 

  Afhalen

  Natuurlijk is het ook mogelijk om je bestelling af te halen. Als je hebt aangegeven dat je het wilt komen afhalen nemen we nog diezelfde dag contact met je op (via de mail of telefonisch om een afspraak te maken. Vaak kan dat nog dezelfde dag, maar dat kunnen we niet garanderen. Om teleurstellingen te voorkomen of om zeker te zijn dat je het ook op het door jou gewenste tijdstip kunt ophalen, neem dan voor je een bestelling plaatst contact met ons op, dan kunnen we direct een moment afspreken om de artikelen op te komen halen. 

  Naar bovenkant pagina