Meet the new family member!

op: September 26, 2021
Heb jij al kennisgemaakt met alle WLtoys modellen? 
WLtoys Family
Bijna iedereen kent inmiddels de WLtoys 144001, de ster in ontelbare YouTube filmpjes. Deze buggy in schaal 1/14 haalt standaard uit de doos al snelheden van rond de 55 km/u, maar door z'n slimme ontwerp is deze makkelijk zelf verder op te voeren. 
Na de 144001 kwam z'n iets grotere broer, de 124019. Technisch bijna dezelfde auto, alleen iets groter, en daarom nog meer geschikt om records mee te verbreken. Inmiddels staat de teller al op meer dan 190 km/u!
De 124018 is tegelijkertijd uitgekomen met de 124019, maar is voorzien van een andere kap en verlichting een echte desert buggy! Daardoor is hij iets minder geschikt om enorm hoge snelheden mee te halen, maar je zult er niet minder plezier mee hebben!
WLtoys 124018 & WLtoys 124019
Of ben je meer op zoek naar een grotere buggy? Dan stellen we je graag voor aan de WLtoys 104001! Langer, breder maar ook een tikkeltje zwaarder dan z'n kleinere familieleden. Dat komt vooral omdat alle onderdelen op deze auto extra stevig zijn uitgevoerd, en de aandrijving anders is geconstrueerd. Deze buggy heeft namelijk een center diff voor een optimale overbrenging op alle 4 de wielen. De 104001 is hierdoor uitermate geschikt om lekker mee te bashen, of zelfs mee te doen aan een wedstrijd op een (bmx?) baan!
Klein maar fijn.
Voor we toekomen aan het voorstellen van het nieuwste, en grootste lid van de familie willen we natuurlijk de benjamin niet vergeten. 
Met zijn kleine afmetingen valt de K989 4wd rally racer qua maat een beetje in de schaduw van de rest van de familie. Letterlijk. Maar qua prestaties doet hij zeker niet veel voor ze onder! En zeker nu de winter weer nadert heeft hij een uniek voordeel, deze auto is namelijk zeer geschikt om binnen mee te racen! Schuif de salontafel aan de kant, en je hebt in no-time je eigen indoor circuit gemaakt. Probeer de auto met bijna 30km/u maar eens binnen de lijntjes te houden! En bots je dan per ongeluk ergens tegenaan, geen nood, want door de speciale foam bumper overleeft zowel de auto als de kast het zonder krassen.
En dan komen we eindelijk toe aan de 'new kid'....
Groter, breder en hoger dan de familieleden die we tot nu toe gezien hebben.  . Stoere, brede wielen voor extra grip, een roofbar met led verlichting. Voor- en achterlichten, speciaal ontworpen aluminium draagarmen. Kortom, dit is de stoerste WLtoys die je tot nu heb gezien
Of dit nu je eerste echte Monster Truck is, of zelfs je eerste RC auto, met deze auto ben je klaar voor het avontuur! Met de standaard meegeleverde accu rij je binnen no-time dwars door de blubber, bossen, of natuurlijk door de stadsjungle. En als je de 45km/u* die deze auto kan halen nog niet genoeg vindt: ook dit lid van de familie is nog verder aan te passen en op te voeren.
Met zo'n familie kan het toch niet anders dat dit er geweldige feestdagen gaan aankomen! Nodig ze dus snel uit voor het eten, want voor je het weet zijn ze uitverkocht!
Naar bovenkant pagina